Pozitia României

Tara noastra are deocamdata o pozitie mai mult decît neutra, ascunzîndu-se dupa statutul sau de tara membra UE pentru a ramîne complet în zona gri a ne-declaratului.

Cu toate acestea, România are diplomati bine informati si bine formati în ale Rusiei si situatiei geo-politice si strategice din Estul imediat al tarii noastre. Acei ce au negociat cîtiva ani de zile resursa energetica de sub Insula Serpilor au, banui, o baza solida pentru a sti macar de unde sa ia ce le trebuieste pentru a elabora un comunicat pertinent din partea MAE si a României asupra evenimentelor din Moldova.

Care evenimente, sa nu fim naivi, nu iau MAE complet pe nepregatite. Pentru fiecare sef de departament închioltat si îmbîcsit din serviciu se afla cel putin trei tinere cadre (stagiari poate, chiar!) care trag si stiu si învata mereu. Si care fac munca. Si care pîna la ora asta în mod sigur au venit cu propunerea de pozitie a RO fata de situatie, si care acum asteapta telefoanele “de sus” cu aprobarea.

Pai dati-le dom’le drumu’!

2 Responses to “Pozitia României”

  1. Fotache Says:

    baiatu, pune mana pe carte sau repeta clasa a 8 a cand sa invatat gramatica limbii romane k numai prostii ai scris, gramatical vorbind, esti varza. Cand postezi pe internet sau scrii o carte primul lucru si cel mai important e sa stii sa vorbesti corect pt k te faci de ras.

  2. decareeste Says:

    lol ochei “Fotache”, am sa trec sa-l iau pe ala de la tine, cu un pic de noroc mîine ai doar ore de strîns suruburi la liceul profesional unde te pregatesti pentru viata si n-o sa ai nevoie de manual!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: