E copt Voronin?

Semne pro si contra caderii lui:

1. Nu-s asa dezorganizati si nici singuri manifestantii cum s-ar parea. Daca erau doar niste zavragii se dezbinau si se mai carau pe acasa. În nici un caz nu intrau în Parlament si în cladirea Presedentiei.

2. Se pare ca unele unitati armate NU mai sustin neaparat cauza Voronineasca, pe motiv ca acesta le-a promis ca-i desfiinteaza.

3. Tinerii par chiar îndîrjiti! Motivare la baza e.

4. Daca vor ramîne multi pîna dupa caderea noptii, momentul critic al manifestatiilor (raspîndirea pe la case dupa hrana) va fi depasit.

Contra:

1. Multi manifestanti foarte tineri, cu fete, cu chestii socoteli, cam ca la o manifestare pasnica de prin occident. Putine fete patibulare printre ei, grupuri compacte de cetateni cu moace hotarîte si geci de piele. Lipsa de nucleu clar.

2. Nu pare sa fie un nucleu clar, cu niste revendicari bine puse la punct si care sa aiba un scop bine definit. O mutare buna ar fi daca ar intra în televiziune si sa o transforme în TML (adecatelea, cum ar veni, Libera).

3. Domnule, vine seara! Va mai fi un puseu de febra si de agitatie pe la sapte cînd va mai iesi lume în strada, dar pe mai tîrziu se face frig, întuneric, foame. Depinde de ce va zice Voronin la 19.30: daca e facut pe el (sau beat) cum a fost adineauri, e semn de slabiciune si e pierdut. Daca baga armata solid si organizat (le promite bani), se va fîsîi totul într-o promisiune de renumarare sau reevaluare a voturilor, peste o luna sau la pastele cailor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: